top of page

Materiaal

Schoonacker Transport beschikt over een uitgebreid assortiment rollend materiaal zoals diverse trekkers, (gebacheerde) opleggers en diepladers, vrachtwagens met autolaadkraan, bestelwagens, diverse heftrucks tot 12T, mobiele pick-and-carry-kranen tot 60T, hoogtewerkers en ander specifiek materiaal. Dit ruim aanbod aan verschillende materialen stellen onze vakmensen in staat om de manipulatiewerken vlot en efficiënt te laten verlopen en om u een totaalpakket aangepast aan uw noden aan te bieden voor al uw verhuisprojecten.

We hebben de mogelijkheid om u te assisteren in alle soorten manipulaties: het (intern) verplaatsen en samenstellen van een machine of productielijn, een totale fabrieksverhuis, het opbouwen van constructies en bordessen, het reorganiseren van uw machine- of tankenpark, het verhuizen van uw stockageplaats / magazijn, … Dit binnen iedere industrie, nationaal en internationaal, op maat van uw organisatie. Ons gespecialiseerd team brengt elke opdracht tot een goed einde. Schoonacker staat garant voor een service aan van A tot Z.
 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Aarzel zeker niet om ons te contacteren! Wij hopen u van dienst te kunnen zijn bij uw toekomstige projecten en geven u graag extra informatie over onze service. Wij staan graag tot uw beschikking om samen met u voorafgaandelijk de gepaste kwaliteit/ prijsverhouding te bespreken. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan! Ontdek hier onze verschillende materialen:

Vrachtwagen Schoonacker Transport

Ontdek de materialen van Schoonacker Transport

Grues Pick & Carry

Voor uw industriële verhuisprojecten of industrieel transport heeft u nood aan exceptioneel transport. Met onze pick-and-carry-kranen tot 60T kunnen we uw zwaarste machines makkelijk uit uw fabriekshallen halen en op onze opleggers laden.

Heftruck Schoonacker Transport

Onze heftrucks, schaarliften en hoogtewerkers met kniktelescoop zijn ideaal voor diverse werkzaamheden buiten het normale bereik. Wij krijgen uw installatie op zijn juiste plaats. Onze heftrucks en hoogtewerkers kunnen perfect worden ingezet voor industriële machinemanipulatie projecten in alle sectoren.

bottom of page