top of page

Diensten

Bij Schoonacker Transport zijn wij gespecialiseerd in industriële machinemanipulatieindustriële verhuizingenindustriële transporten en (uitzonderlijk) transport sinds 1998. Schoonacker Transport staat garant voor een compleet, efficiënt en veilig transport voor uw organisatie. Dit binnen iedere industrie of sector, nationaal en internationaal, op maat van uw organisatie. Schoonacker Transport biedt u een service aan van A tot Z, op maat van uw project.

Wenst u een productielijn of machine (intern) te verplaatsen tijdens of na de productietijd of liever in een weekend? Geen probleem, we bieden u een totaaloplossing aan, zodat u geen productietijd verliest en optimaal uw bedrijvigheid kan laten doorgaan.

Of uw project nu bestaat uit het verwijderen en verschroten van oude machines of het binnen brengen en positioneren van nieuwe machines: we staan garant voor een compleet, efficiënt en veilig verloop.

Voorafgaandelijk aan de manipulatiewerken komen wij graag eerst ter plaatse om samen met u de beste opties voor uw project te bespreken en te bekijken. We assisteren u in de voorbereidingen, de werkzaamheden en de afwerking van uw project.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Aarzel zeker niet om ons te contacteren! Wij hopen u van dienst te kunnen zijn bij uw toekomstige projecten en geven u graag extra informatie over onze service. Wij staan graag tot uw beschikking om samen met u voorafgaandelijk de gepaste kwaliteit/ prijsverhouding te bespreken. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan! Ontdek hier onze verschillende diensten:

Grues Pick & Carry

Schoonacker Transport is hét adres voor machinemanipulatie en industriële machinetransporten.
U kunt bij ons terecht voor montage- en demontagewerken, alsook voor de (interne) verplaatsing van productielijnen, uw aparte (pas aangekochte) machines of voor de volledige afhandeling van een fabrieksverhuis.

Industriele verhuizing in zijn werk

Wij hebben jarenlang ervaring in het uitvoeren van industriële machinemanipulaties en industriële fabrieksverhuizingen. Onze capaciteit zorgt ervoor dat alles volledig en correct wordt uitgevoerd. U kunt bij Schoonacker Transport terecht voor de volledige afhandeling van uw industriële (fabrieks)verhuis.

Vrachtwagen van Schoonacker Transport

Schoonacker Transport is uw specialist in (uitzonderlijke) transporten, zowel in binnen- en buitenland. Bent u op zoek naar een transportfirma om uw (pas aangekochte) machines te vervoeren of verhuizen? Dan kunt u bij ons
terecht voor het (uitzonderlijk) transport. Wij voeren uw project van het begin tot het einde tot op de millimeter juist uit.

bottom of page