top of page
heftruck, industriele machine manipulatie aan de gang

Hét adres voor machinemanipulatie en industriële machinetransporten. Nationaal en internationaal.

Industriële manipulatiewerken

U kunt bij ons terecht voor de verplaatsing van productielijnen, aparte machines of voor de volledige afhandeling van een fabrieksverhuis. Schoonacker Transport staat garant voor een compleet, efficiënt en veilig intern transport voor uw organisatie. Dit binnen iedere industrie, nationaal en internationaal, op maat van uw organisatie.

Efficiënt intern transport.

Uw organisatie draait op efficiëntie. Iedere minuut stilstand kost uw organisatie heel wat geld. Ook uw gespecialiseerde installaties, productielijn of zelfs volledige fabriek moet volgens de regels gedemonteerd en verhuisd worden. Tijd is geld, maar degelijk werk vermijdt stilstand in de toekomst.

Industriële manipulatie: van demontage tot assemblage.

Schoonacker Transport staat garant voor een volledige service van A tot Z: we stellen een plan op met risicoanalyse, demonteren en verplaatsen uw installaties en sluiten ze opnieuw aan. Daarnaast beschikken we ook over een tijdelijke opslagruimte moest uw interne verhuis hier nood aan hebben.
 

Heeft u daarnaast nood aan de verhuis van een machine of installatie naar een andere fabriek, dan kunt u rekenen op Schoonacker Transport voor uw Industriële verhuizingen.

Voor iedere industrie

Schoonacker nv in Wetteren, opgericht in 1998, is een gevestigde waarde op gebied van industriële machinemanipulaties en industriële verhuis. We zijn vertrouwd met alle sectoren: van de voedingssector, over metaalverwerkende bedrijven tot de petrochemie.

Ons aangepast materiaal klaart elke klus

Onze verschillende toestellen zoals schaarliften, kniktelescoop, elektrische heftrucks tot 12T, Pick-&-Carrykranen (verrijdbaar met last aan de haak) van 3,2 tot 60T stellen onze vakmensen in staat om u een op-maat-oplossing aan te bieden voor al uw verhuisprojecten en industriële manipulatiewerken, zowel nationaal als internationaal.

Gecertificeerd en veilig

Om verantwoord en veilig te werken, zijn wij omringd door een gespecialiseerd team. Onze medewerkers voldoen

aan alle VCA-normen en beschikken over de nodige diploma’s en attesten.

Wij blijven graag ter beschikking om, op eenvoudig verzoek, samen met u, voorafgaandelijk de gepaste kwaliteit / prijsverhouding te bespreken. Aarzel zeker niet ons te contacteren!

Uw adres voor alle handling van industriële machines en industriële verhuisdiensten.

bottom of page