top of page
Image van een industriële verhuizing in actie met hijskraan door Schoonacker Transport.

Jarenlange ervaring in uitvoeren van industriële machinemanipulaties en industriële fabrieksverhuizingen

Industriële verhuizingen

U kunt bij Schoonacker Transport terecht voor de voor de volledige afhandeling van uw fabrieksverhuis. Wij staan garant voor een
compleet, efficiënt en veilige industriele verhuis van uw fabriek. Dit binnen iedere industrie, nationaal en internationaal en op maat van uw
organisatie.

Nationaal en internationaal transport

Een fabriek verhuizen klinkt als titanenwerk. Voor Schoonacker is dit onze dagelijkse realiteit. Wij verzorgen uw transport binnen of buiten Europa. Dankzij onze jaren ervaring kunnen wij u een totaalservice voorzien, van demontage over stockageruimte tot het maken van metaalconstructies. Zo kunt u makkelijk op één firma vertrouwen voor uw gehele project.

 

In ons gespecialiseerd totaalpakket bieden wij u aan:

  • Demontage en/of montage van machines

  • Kraanwerk

  • Normaal en/of uitzonderlijk vervoer

  • Herstellen en/of opkuisen van machines

  • Leeghalen van magazijnen en fabriekshallen

  • Stockageruimte

  • Grondwerken zoals verstevigen van ondergrond

  • Maken van metaalconstructies zoals rolbruggen en bordessen (+ aanpassingen)

Aangepast vervoer en opslag

Uw fabriek verhuizen vereist aangepast vervoer. Schoonacker voorziet normaal en bijzonder transport om uw machines vlot en veilig van A naar B te brengen. Problemen met de uw opslagcapaciteit? Geen probleem. In onze stockageruimtes kunnen we uw machines tijdelijk onderbrengen om ze later te verhuizen naar de nieuwe fabriekslocatie.

Structurele werkzaamheden

Uw fabriek en productielijn vereisen de ideale opzet om efficiëntie te verhogen en tijdverlies te minimaliseren. Schoonacker Transport kan u helpen met grondwerken en het maken of aanpassen van metaalconstructies om zo uw productielijn ideaal te laten aansluiten.

Ons aangepast materiaal klaart elke klus

Ons aangepast materiaal zoals schaarliften, kniktelescoop, elektrische heftrucks tot 12T, Pick-&-Carrykranen (verrijdbaar met last aan de haak) van 3,2 tot60 T stellen onze vakmensen in staat om u een op-maat-oplossing aan te bieden voor al uw verhuisprojecten.

Wij blijven graag ter beschikking om, op eenvoudig verzoek, samen met u, voorafgaandelijk de gepaste kwaliteit / prijsverhouding te bespreken. Aarzel zeker niet ons te contacteren!

Uw specialist in industriële verhuizingen in België

bottom of page