top of page

Uw specialist in (uitzonderlijke) industriële transporten in binnen- en buitenland

Industrieel transport

Bent u op zoek naar een transportfirma om uw (pas aangekochte) machines te vervoeren of verhuizen? Dan kunt u bij ons terecht voor het (uitzonderlijk) transport. Schoonacker Transport staat garant voor een compleet, efficiënt en veilig industrieel transport van uw vracht. Dit binnen iedere industrie, nationaal en internationaal, op maat van uw organisatie.

Uitzonderlijk transport.

Onze diverse trekkers met (gebacheerde) opleggers, (gebacheerde) diepladers en de vrachtwagen met kraan stellen ons in de mogelijkheid om uw industriële transporten correct uit te voeren. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het transport van uw goederen.

Voertuigen voor iedere klus

Onze gebacheerde opleggers/diepladers zijn uitgerust met een uitschuifbaar dak. Hierdoor kan je hen makkelijk inladen langs de zijkanten en zelfs de bovenzijde. Ook beschikken onze opleggers over een laadbrug om transport van uw machines makkelijk en vlot
te laten verlopen. Bekijk hier enkele van onze eerder industriële verhuisprojecten.

Levering met volledige installatie

Schoonacker Transport voorziet niet enkel industrieel transport maar ook industriële manipulaties zoals het installeren en herstellen van
machines, verstevigen van de ondergrond of het maken of aanpassen van metaalconstructies.
Bent u eerder op zoek naar een totaaloplossing voor uw nationale of internationale fabrieksverhuizing, dan kunnen wij u ook van dienst zijn.

Wij blijven graag ter beschikking om, op eenvoudig verzoek, samen met u, voorafgaandelijk de gepaste kwaliteit / prijsverhouding te bespreken. Aarzel zeker niet ons te contacteren!

Uw (uitzonderlijke) transporten op de juiste manier uitgevoerd.

bottom of page