Hét adres voor machinemanipulatie en industriële machinetransporten. Nationaal en internationaal.

Industriële manipulatiewerken

Schoonacker nv in Wetteren, opgericht in 1998, is een gevestigde waarde op gebied van machinemanipulaties en industriële verhuis. We zijn vertrouwd in alle sectoren: van de voedingssector, over metaalverwerkende bedrijven, … tot de petrochemie.


Om verantwoord en veilig te werken, zijn wij omringd door een gespecialiseerd team. Onze medewerkers voldoen aan alle VCA-normen en beschikken over de nodige diploma’s en attesten.

Ons aangepast materiaal klaart elke klus

Onze verschillende toestellen zoals schaarliften, kniktelescoop, elektrische heftrucks tot 12T, Pick-&-Carrykranen (verrijdbaar met last aan de haak) van 3,2 tot 60T stellen onze vakmensen in staat om u een op-maat-oplossing aan te bieden voor al uw verhuisprojecten en industriële manipulatiewerken, zowel nationaal als internationaal.


U kunt bij ons terecht voor de verplaatsing van productielijnen, aparte machines of voor de volledige afhandeling van een fabrieksverhuis.

Wij blijven graag ter beschikking om, op eenvoudig verzoek, samen met u, voorafgaandelijk de gepaste kwaliteit / prijsverhouding te bespreken. Aarzel zeker niet ons te contacteren!


Hopend u van dienst te kunnen zijn bij uw toekomstige projecten!